Välkommen till kursen

se.jpg

Välkommen till ”Lär dig Lightroom på 4 veckor”


Yes! Nu ska dina bilder bli något alldeles extra, och då räcker det inte att vara en bra fotograf. Bildbehandling är en helt naturlig och nödvändig förlängning av fotograferingen – precis som framkallningen var tidigare.

När det gäller bildbehandling är Lightroom ett av Bonnier Digital FOTOs absoluta favoritprogram, eftersom det är ett enastående redskap som hjälper dig att få ut mycket mer av dina bilder.

Men Lightroom är samtidigt ett omfattande och på vissa sätt oöverskådligt program som kan vara både svårt och tidskrävande att lära sig behärska.

Det ska det bli ändring på nu. När du har avslutat denna kurs kommer Lightroom att kännas överskådligt och lättanvänt. När du är klar kommer du att kunna

✔ importera, organisera och sortera dina bilder, så att du har ett perfekt fotobibliotek.
✔ göra alla grundläggande korrigeringar, som att rätta till objektivfel, reducera brus och öka skärpan.
✔ justera ljushet och färger, vilket är helt centralt i bildbehandling och ger oanade möjligheter att skapa bättre bilder.
✔ göra fördjupad behandling i utvalda bildgenrer som porträtt och landskap och förbättra dem på områden där de har problem.
✔ lösa klassiska problem som uppstår vid fotograferingen, till exempel underexponerade bilder.Så här kan en bild se ut före och efter behandling i Lightroom.

Lär dig Lightroom i ditt eget tempo

Som namnet antyder är kursen avsedd att ta fyra veckor. Då utgår vi från att du har tid att sätta dig ned ungefär varannan dag för en trevlig stund tillsammans med oss och Lightroom.  

Men med det sagt bestämmer du naturligtvis tempot helt själv, och du kan när som helst gå vidare till nästa lektion och lära dig ännu mer.

När du är klar med en lektion trycker du på ”Färdigställ och fortsätt” längst upp.

Vi ser fram emot att guida dig genom vår favorit när det gäller bildbehandlingsprogram.

 

Pssst. Det är nu du ska klicka på ”Färdigställ och fortsätt”.

Klicka på högst upp för att gå vidare till nästa sida